Порно кралица прекъсна корида, мисли си за бика (ВИДЕО)

Шведската порно актриса Амина Акселсон направи доста ексцентрична демонстрация в защита на животните, съобщи Мирър.

В YouTube изтече видео, което показва как Акселсон нахлува на стадион в Испания по време на борби с бикове. Тя се опитва да развее плакат, на който пише “Не на бикоборството“.

Оказва се, че Акселсон е активистка от организацията за защита на животните PETA. Тя получи окуражаване от публиката на стадиона в Малага, но бързо бе изкарана от арената от матадорите.

„Никое животно не трябва да изтърпи мъчителна смърт, за радостта на тълпата. Това бе символичен акт, показващ, че ние мислим за бика. Бях нервна, докато излизах на арената.  Повече ме беше страх от полицията, от колкото от бика. Те спокойно могат да ме разследват и намерят. Нека заповядат. Аз ще продължа да отстоявам това, в което вярвам“, заяви Акселсон.

Тя е била арестувана за малко, веднага след като е била изведена от арената. Акселсон и преди е имала ексцентрични прояви в знак на защитата на животните. Тя се е обливала с фалшива кръв и е марширувала гола в Памплона.

Източник. Факти.бг

Categories: Общество

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4