На Григор Димитров не му пука за България!

Бившият национал за Купа “Дейвис“ Радослав Лукаев стана поредният специалист, който остро разкритикува решението на Григор Димитров да не играе за България.

Както е известно капитанът на тима ни в отборния шампионат Тодор Енев разкри, че Димитров е участвал в предишни мачове на България само, за да може да получи квота за Олимпийските игри през 2016-а.

“Истината за Григор Димитров е, че не го интересува България. Неговият интерес е да изиграе един път в годината Купа “Дейвис“, за да участва в Олимпиатада през 2016. Самият той говори, че България било всичко за него, но тези които го познаваме, знаем че не е така.

Вчера той се снима как се забавлява без дори да го интересува. Малко хора могат да поддържат връзка с него по телефон, защото той самият не си го дава на никой, за да не го притеснявали.

По никакъв начин той не се опита да вдъхне доверие на момчета, а напротив – с неговото поведение и държание към отбора, показва едно безразличие. Дори когато е с тях.
Играем ли за България трябва да сме обединени и да играем със сърцата си. Преди 10 г. бяхме едннни в добро и лошо. А сега Григор ни пречи. Изразявам се така, без да навлизам в подробности И накрая ще кажа, че през същия уикенд всички тенисисти от Топ 10 играха за националните си отбори. Дори Рафаел Надал игра за оставане в първа група с играч от извън топ 1000″, написа Лукаев в личния си профил в социалната мрежа. Понастоящем той е треньор в школата на Ник Болетиери.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4