Пребиха Тони Стораро

Фолк певецът Тони Стораро отнесе бой по време на участие, пише “България днес”, като се позовава на очевидци на грозната случка. Инцидентът се разиграл на 10 срещу 11 септември в столичен чалга клуб. Свидетели на побоя разказват, че вечерта с нищо не предвещавала подобен инцидент.Нощното заведение били пълно с подпийнали и весели студенти, настроението подобаващо, а купонът във вихъра си. Изведнъж, буквално от нищото, здрав и висок мъж се нахвърлил с юмруци върху чалга певеца и за секунди го повалил, а с крошетата в лицето мигновено посинил очите му.

“Мотивът на бияча беше, че Тони Стораро бил турски циганин с дразнещо лице. Физиономията на Стораро го изнерявала много отдавна и сега му паднало да го набие. Въпреки че охраната на клуба се намеси светкавично, изпълнителят на “Отличен 6″ отнесе няколко доста силни удара по лицето си”, разказва присъстващ на екшъна във въпросната нощ.

Потърсен за коментар от изданието, телефонът на Тони Стораро два дни е изключен. От музикалната компания, която продуцира певеца, също са неоткриваеми.

По непотвърдена информация биячът и неговата компания са стари познайници в ъндърграунда от столичния кв. “Люлин”. Дружинката често спретвала подобни мелета в чалга заведенията, но в повечето случаи не се намира някой, който да им се противопостави адекватно.

Categories: Живот

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4