Бащата хвърли оставка, не я приеха

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Христо Колев-Бащата подаде оставка. Навръх 51-ия си рожден ден легендата не почерпил тима, след което си е събрал багажа от “Лаута” и е пожелал успех на „черно-белите”. Решението му идва непосредствено след домакинската победа на тима срещу Пирин с 2:1.

“Шокирани сме, не знаем защо напусна. Влезе в съблекалнята и каза, че си тръгва”, споделиха играчи на “смърфовете” пред БЛИЦ.

Възстановителната тренировка води Петър Пашев. Бащата е уведомил ръководството за решението си. Очаква се в мача с Оборище за Купата в сряда отборът на Локо да бъде воден от Петър Пашев.

Христо Крушарски – човекът, който в момента е една от най-силните фигури в Локомотив (Пловдив), обяви, че не приема оставката на специалиста. „Няма да приема оставката на Христо Колев. Днес ще се съберем, но ако зависи от мен, аз няма да разреша той да напусне тима. Твърдо съм зад него. Преди мача нямаше напрежение, не мисля, че е имало конфликт с играчите“, заяви Крушарски пред “Трибуна Пловдив”.

Categories: Спорт, Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4