Майката на Бербатов: Заради славата на Митко се затворих и избягвах публичността

“Исках да се радвам заедно с успеха на моя син. От другата страна обаче не се получи това, затова започнах да се затварям и да избягвам обществени събития. Това заяви в предаването “Извън играта” по БНТ HD Маргарита Бербатова, майката на българския футболист Димитър Бербатов.

“Когато моя син беше на върха на своята кариера, е нормално ние да имаме трудни моменти, защото славата е едно, но зад гърба на нея е друго. Не съм си мечтала, че Бербатов може да играе в Юнайтед, мислех си, че идването му в ЦСКА е върхът в неговата кариера.

Когато отиде в Манчестър Юнайтед, тогава изгря неговата звезда. Трансферът му беше една луда нощ. Когато ми се обади и каза, че всичко е факт, беше около 3.30 през нощта, не успях да заспя до сутринта. За мен това беше някакъв сън. И в най-смелите си мечти не можех да си представя, че моят син ще играе в Манчестър Юнайтед.

Митко не си показва рисунките на никого. Мисля си, че един ден ще има и изложба”, продължи майката на Бербатов.

Маргарита коментира и темата за неизбежния край на кариерата на своя син. “Той знае какво ще прави след края на кариерата си. Това, че ще стартира футболна академия означава, че ще продължи в тази насока. Митко, Мартин Петров и Стилиян Петров си останаха докрай приятели. Те бяха хората, които му помогнаха да се адаптира в ЦСКА и той никога няма да забрави това.”

Другият ми син – Асен, е добро момче. Трудно му е, че го сравняват с брат му. Сега ще добие втори лиценз за треньор по футбол. И той се насочи към това поприще. Беше голяма болка, когато се отказа да играе футбол, защото моята цел беше двамата да играят в националния отбор по футбол. Мъчно ми е когато, говоря за моите родители. Те си отидоха много рано, но ми помагаха много за отглеждането на синовете ми. Това за двата най-трудни момента в моя живот. Тогава излязох извън релси.” /БЛИЦ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4