Алея на книгата в центъра на София

София е домакин на Алея на книгата за трети път – провежда се в периода 08.09 – 13.09 на бул. “Витоша”

Тази седмица софиянци и гости на столицата ще могат да посетят литературното изложение “Алея на книгата”. То започва днес – 08.09. и ще продължи до неделя – 13.09., на централния булевард “Витоша” – в района между улиците “Солунска” и “Алабин”. Събитието се осъществява с подкрепата на Асоциация “Българска книга” и Столична община.

Програма:

На 9 септември в рамките на културния афиш на Алеята гост ще бъде прекрасната Ния Цанева. От 18:30 часа, в представяне на сборника с разкази “Летни деца”.

9 септември ще бъде ден и на друга нова книга – Романът “Кротките” и автора му Ангел Игов.

На 10 септември от 17:30 часа, Борислав Геронтиев ще предложи поетичната си книга “Моята антология” с автограф за всеки почитател.

На 11 септември от 18:00 часа, на специално обозначено за културните мероприятия в рамките на Алеята място, театралният режисьор Йордан Славейков и поетът Марин Бодаков ще представят романа “Последна стъпка”.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4