Рап легендата Nana пее в столицата на първия учебен ден

Изпълнителят ще посети и градовете Варна и Пловдив

Популярният диджей и рап изпълнител ще гостува с турне у нас през септември. Nana ще зарадва феновете си първо на 15.09. в столицата, след което ще посети за кратко Черноморието ни – на 18.09. – град Варна, а на 19.09. ще пее в Пловдив. Домакин на събитието и на трите места е верига Planet, под чийто покрив феновете ще си припомнят емблематичните за 90-те години хитове „Lonely“, „He’s Coming“, „Remember The Time“, „Let It Rain“ и много други. Звездата идва в България по покана на Select Music Media.

Nana Kwame Abrokwa (Нана Кваме Аброква) е роден в Гана. След 1970 година се пренася да живее в Германия, където стартира своята музикална кариера като диджей в най-големите клубове на Хамбург. През 90-те открива таланта си на рапър и тогава започва да се пише същинската му биография на сцена. През 2000 г., когато достига върха на кариерата си, изпъстрена с награди и успехи, Nana решава да се оттегли във временна почивка от рап кариерата си и започва да работи като мениджър за развитие на талантите в EMI Music Publishing Germany. След възстановяването си от „творческа депресия“, Nana предприема турнета по целия свят. Ето как самият той обобщава отношението си към своето призвание: „Музиката винаги ме е спасявала в трудни моменти, давайки ми сила, карайки ме да се чувствам енергичен и жив“.

За повече информация: Илияна Йорданова – ICreative

тел.: +359.87.7400861; yordanova.info@gmail.com и SELECT MUSIC MEDIA
+359.88.2299099; pr@smm.bg


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4