Пенка Стоичкова се закани: Ицо ще ви е*е майката!

Леля Пенка, майката на Христо Стоичков, задмина сина си по пиперлив език. Тя извади завиден арсенал от попръжни по време на мача Вихър – Ясно поле във Войводиново. Гневът на известната родителка се отприщи след няколко спорни решения на елитния рефер Георги Кабаков, съобщи “Марица.бг”. Запалената фенка си изпусна нервите и забесня на тъчлинията след отменен гол заради измислена засада в полза на тима от селото на легендарната осмица.

Неотсъдена дузпа съвсем разгневи Пенка Стоичкова. Наложи се местни жители да я укротяват, за да спасят страничния рефер от линч.

“Имаш ли тебешир да нарисуваш дузпата? Дайте му очила на байрактаря! Този няма да яде бой тук, ама в наше село като дойде… Ицо, като вземе футбола, ще ви е*е майката!”, викаше афектираната леля Пенка. Тя заподозря, че мачът е решен на маса с репликата: “Май теле са обещали тук!”.

Немалко критики от устата на Пенка отнесе главният рефер Георги Кабаков. Той ръководи в стил Христо Ристосков – без да си дава зор, от центъра на терена, тъй като предната вечер бе кум на сватбата на Тодор Тимонов – Принца на Пловдив.

Преди началото на мача във Войводиново Пенка Стоичкова отиде при Кабака, като му предложи да опита няколко джанки, които беше събрала. Реферът отказа, а майката на Модерния ляв на шега му заяви, че ако не свири правилно, ще извади прашката да го цели с костилките. До стрелба не се стигна, защото леля Пенка беше забравила оръжието с ластиците у дома, а и езикът бе достатъчно остър, за да се налага да стреля. Докато преживяваше мача, в който любимият Ясно поле падна с 1:2, Стоичкова изпафка дузина цигари.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4