Приятели на Мирелла организират благотворителен концерт

Приятели, музиканти и актьори се събират на 11.09. в зала 11 на НДК, от 19, 00 часа, за да докажат още един път, че изкуството притежава най-голямата положителна сила – тази на обичта, съпричастността и способността да променяш съдби и очаквания.


„Приятели за Мирелла“ е благотворителен концерт, който има за цел да помогне на едно момиче, което няма семейство, няма роднини, но има истински приятели, които се грижат за нея от години и поддържат искрата на живота й. Филип Аврамов, Йоана Буковска, Дичо, Ники Станоев, Елица Котева от „На кафе“, Ника Любецкая, Ралица Ковачев-Бежан, Мариана Йотова, Владо Димов, Надя и Алекс (екс Deep Zone Project), Весела Морова, Светльо и Цветелина от Expose, ансамбъл „Чинари“ са част от благотворителния концерт, който ще помогне за събиране на средства за Мирелла. Инициативата е на сдружение „Изкуство за живот”, които са се посветили на идеята чрез музика, танц и други артистични инициативи да помагат на хора в нужда.
Flyer A6 Koncert Priqteli za Mariella Preview

Преди осем месеца Мирелла Събева влиза в болница за отстраняване на аневризъм в мозъка. По време на операцията се запушва стенда, който са й поставили, и получава исхимичен инсулт. Последствията са пареза на леви крайници. Тя има нужда от постоянни грижи и рехабилитация, за което са нужни средства. До момента лечението й трупа задължения на стойност 20 000 лв. Това не е първата инициатива, която приятелите й организират, за да поддържат живота й. Мирелла е малко по-добре от първоначалното си състояние, но са необходими още усилия, за да се възстанови напълно.

Билети на касите на НДК и чрез http://www.ticketportal.bg/

Банкова сметка 1 в помощ на Мирелла:

Мирелла Иванова Събева/Mirella Ivanova Sabevа
Инвестбанк АД/Investbank Plc
IBAN: BG11IORT73771006089400
BIC: IORTBGSF
_____________________

Банкова сметка 2 в помощ на Мирелла:

Alpha Bank Bulgaria Branch
Bank address: 99, blvd. Tsarigradsko shose, Sofia, Bulgaria
BIC code: CRBABGSF
Beneficiary’s name: Tatyana Nikolova Yordanova
IBAN : BG18CRBA98981030051657

Фейсбук ивент:

ВитошаНюз е медиен партньор на събитието и приканваме всички, които имат възможност, да присъстват да концерта и да помогнат.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4