BULGARIA OPEN тенис на маса отново е факт!

Откритото първенство на България по тенис на маса в Панагюрище ще посрещне състезатели от ТОП 50 на световния тенис

От 19.08.до 23.08.2015 г . ще се проведе АСАРЕЛ БЪЛГАРИЯ ОТКРИТО ПЪРВЕНСТВО по Тенис на маса. Този престижен форум не се провеждаше дълги години, но тази година благодарение на АСАРЕЛ Медет и специално на Г-н Иван Александров, откритият шампионат на България отново е факт. Толкова силен турнир не се е състоял у нас от поне 25 години – участие ще вземат няколко корейски и японски състезатели от първата 50-ца на световният тенис на маса. От европейските състезатели Александър Каракашевич и Марко Ефтович от Сърбия също ще допринесат за високото ниво. Разбира се, много български тенисисти също ще могат да премерят сили на най-високо ниво – нашите представители ще са 12 при мъжете, 12 при жените, ще имаме участници и при младежите и девойките до 21 години.

Следете актуалните новини за ОТКРИТОТО ПЪРВЕНСТВО в Панагюрище тук (насоча към официалния сайт на международната федерация по тенис на маса)

Нека подкрепим родните състезатели и развитието на тениса на маса!
ВН пожелава успех на българските представители и на състезанието!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4