Синът на президента Плевнелиев почина в столична клиника

Първородният син на държавния глава Росен Плевнелиев почина в сърдечното отделение на столичната Трета градска болница. 14-годишният Филип е бил приет късно снощи със сърдечни проблеми. В продължение на 12 часа лекарите се борили за живота му. Специалистите положили много усилия, но така и не успяли да установят точната му диагноза и възпитаникът на Първа математическа гимназия е починал.

Вестта е била шокираща за всички, момчето не е имало никакви оплаквания преди това.

По всичко изглежда, че Плевнелиеви и Прокопиеви са били заедно на почивка (вероятно в Халкидики, Гърция, където президентът има къща). Това твърди в профила си във Фейсбук разследващият журналист Григор Лилов по повод разигралата се трагедия с внезапната смърт на първородния син на президента. Той прави заключението си на база изказаните съболезнования от Прокопиеви в социалната мрежа, които били илюстрирани със снимка на пет дечица, застанали с лица към морето, която е от профила на Иво Прокопиев.

Лилов подкрепя хипотезата си и с фразата “Едно детенце вчера скачаше във вълните, а днес полетя към свят…”. Този текст е от профила на съпругата на олигарха – Галя. И в нейния профил е същата снимка, отбелязва Григор Лилов.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4