Футболист герой във Видин

24-годишният футболист на Бдин (Видин) Ангел Цолов спаси дете на надуваем дюшек, отнесен от течението на река Дунав.
На 15 юли в 13.50 часа чрез тел.112 в дежурната част на полицията бил получен сигнал за дете на надуваем дюшек, носен от течението на р.Дунав. Инцидентът станал в района на градския плаж „Баба Вида”. При пристигането на полицейските служители детето вече било на брега. Установено е, че 8-годишното момиченце плажувало с дядо си. Двамата влезли във водата, малката била върху надуваем дюшек. При внезапен силен порив на вятъра дюшекът с детето били отнесени от течението навътре в реката. Плажуващите на брега чули виковете на детето, а двама се притекли на помощ. Ангел Цолов успял да достигне и върне дюшека с детето до брега.
Главен инспектор Петър Петров – началник на РУ-Видин, връчи днес писмена благодарност на Цолов за смелата постъпка, кураж и сърцатост при спасяване на детето от водите на река Дунав.
Петров благодари на младия футболист за бързата реакция, пожела му здраве и спортни успехи, като изрази надежда стореното от него добро да бъде пример за подражание на малки и големи.

Categories: Uncategorized

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4