Скандал: Арестуваха Благо Георгиев на Колизеума

Бившият български национал Благой Георгиев беше арестуван в Рим, където реши да заведе руската си любовница Есмер. Звездата на Рубин (Казан) не води подготовка с тима, тъй като е контузен.

Италианските издания “Рома капитале нюз” и “Кориере адриатико” “гръмнаха” с новината, че Благо е задържан, разпитан, след което освободен.

“Пореден вандалски акт беше извършен срещу Колизеума в Рим – обект от списъка на световното наследство на ЮНЕСКО – и този път отговорност носи български футболист”, пишат двете издания.

“Рома капитале нюз” съобщава, че нарушителят е Благой Георгиев. Второто издание не посочва името на нарушителя, а само пише, че е 33-годишен.

Вчера Георгиев решил заедно с годеницата си да посети Колизеума в Рим. Когато двамата отишли там, българинът решил да издълбае с монета инициалите си на една от колоните на Колизеума, но бил заловен в момента на нарушението от охраната. Българският футболист бил задържан от карабинерите, които проверили самоличността му и регистрирали извършеното нарушение. След това той бил освободен. Монетата, с която било извършено нарушението, била конфискувана.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4