Правят нов Локомотив (Сф)

Нов Локомотив (София) ще бъде създаден до дни, научи Витоша нюз. Около новият клуб ще се обединят огромна част от най-верните привърженици на столичния клуб. Видни бизнесмени ще се наемат с издръжката на тима, който ще стартира участието си от най-ниското ниво на футбола в България – “А” окръжна група. “Червено-черните” ще се подвизават в Столична регионална група – “Север”. В състава на групата са култови отбори като Вихър (Требич), Сокол (Бенковски), Банкя, Въстаник (Войняговци), Спартак (Подгумер), “Левски” (Чепинци), Изтребител (Иваняне), Сокол (Негован) и Кремиковци.

Зад проекта застава един от най-големите локомотивци Иван Василев. Неговите съмишленици са отвратени от случващото се в любимия им клуб през последните години. Последната капка на търпението им е преляла след безславния практически фалит и изхвърлянето по служебен път в Югозападната “В” група. Досегашният собственик Николай Гигов пък прехвърли акциите си на спорните бизнесмени Кирил Льосков и Петър Касев. Дуото агробарони се свързва усилено с името на Гриша Ганчев. Касев и Льосков не са припознати като “свои хора” от болшинството от локомотивската общност. Заради това оттам са потърсили алтернативно решение за бъдещето на един от най-старите железничарски клубове в Европа.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4