Красивата Вероника стана “Мис Европа”

Вероника Стефанова спечели титлата „Мис Туризъм Европа“. Красавицата представи страната ни достойно в престижния международен конкурс „Мис Туризъм Планет 2015“, който тази година се проведе в Гърция.

Чаровната Вероника е 23-годишна и е от град София. Завършила е специалността „Политически науки“ и иска да продължи образованието си. В свободното време обича да пътува и да кара джет. Обича футбола, автомобилите и екстремните изживявания.

На световния финал на конкурса участваха момичета от  Турция, Латвия, Черна гора, Австралия, Гърция, Украйна, Русия, Колумбия, Боливия, Мартиника, Мавриций и др. Участничките посетиха различни дестинации в южната ни съседка, в Солун участваха в уникално модно ревю с известни световни марки, като Roberto Cavalli, Just Cavalli, Celine и др. В Паралия Катерини момичетата се пуснаха на плажна фиеста, ревюта и др. Претендентките за титлата „Мис Туризъм Планет 2015“ посетиха и столицата Атина. Те приеха и поканата на световноизвестния дизайнер Панос Зинас да посетят вилата му, която е една от най-скъпите в света. Придвижването от единия до другия край на басейна в имението става с надуваема моторна лодка.

В крайна сметка короната на победителка в конкурса „Мис Туризъм Планет 2015“ украси главата на представителката на Колумбия. Финалният тур се проведе сред изумрудените води на морето и лазурното небе на остров Миконос. Спектакълът премина в три тура. Момичетата се представиха по бански костюми, национални костюми и официални рокли на Versace 1969.

ВероникаРониРони 2Рони 3Рони 4Рони 5Рони 6Рони 7

Categories: Живот

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4