Гейове, паради, ЛГБТИ-та – вие нормалните ли сте?

За поредна година гледам с отвращение, погнуса и донякъде с леко отегчение опитите на всякакви обратни и техните екзотични разновидности да ни убеждават защо да имало гей парад и колко хубаво нещо било това. Със съжаление отбелязвам, че отвращавайки се, погнусявайки се, потрисайки се, допуснахме шепа маргинали да ни се качат на главата. Поредните маргинали, които ни се качват по главите и тропат. Станали сме прекалено търпими към извратеното и ненормалното. Ами да, госпожи, господа, аз считам вашето поведение за ненормално. Сърдете се, плювайте, викайте, съдете ме, ако щете, но за мен вие се държите ненормално.

Вчера гледам и слушам някакви защитници ли, участници ли във въпросното гей сборище да обясняват, че се борели за права, защото някой им бил отнел правата. Ама извинявайте, кои точно права са ви отнети? Някой да ви пречи да се пердашите по къщите си до първа или последна капка кръв? Да, гнусна работа, но никой не е дошъл да ви тропа на вратата, за да спрете? Някой да ви е забранявал да си правите вашите сборища по клубове и там да се пипате в тъмното, да се щипете по гъзовете и да си правите там какcвто правите по кенефите? Не, не и не. Всъщност, в рамките на вашето обикновено битие не сте интересни за никого. Освен когато ходите по улиците и демонстрирате открито, целенасочено и знаково колко сте “гей”. Е, да, тогава ни дразните, нас нормалните. Но иначе никой не ви се меси в щуротиите.

Но какво от това, защото всяка година нагло, крайно нахално и безпардонно вие нахлувате в нашия живот, врещите, крещите и искате да приемем насила за нормално вашето извратено поведение. Да, вие насила искате да изличите, да подмените, да демонтирате, да разбиете на пух и прах нашата ценностна система, нашия морал, нашите традиции. Искате да подмените естетическите ни възгледи. И вас въобще не ви интересува, че ние си ги харесваме и държим на тях.

Вие искате да разбиете с чукове нашия свят и насила да приемем вашия. Свят,  който мъже по прашки, с пера и с незнайни предмети в гъза се друсат върху платформи. Свят, в който ходите по улиците с кожени орязани гащи и ви се мяткат фалосите пред очите на минувачите. Свят, в който си бъркате по дупките на улицата и мъже пускат езици на мъже, гордо позирайки пред камерите. Свят, в който ни принуждавате да понасяме всичко, което за нас е грозно, гадно и неприемливо. Да, точно така, вие сте тоталитарна група за оказване на натиск.

Написаното по-горе обяснява защо толкова държите да има гей парад по улиците на София. За да унищожите нашия свят и да наложите вашия ред. За да ни направите като вас. Т.е. вашите искания са политически и вие не се различавате от онази гнусна и гадна тумба политически манипулатори, които ловко ни баламосват с глупости, докато разсипват държавата, лобират, кадруват и ни водят към положение, подобно на това в Ботсвана, например.

И, да, гей парадът ми пречи, дразни ме и не искам да ми шествате под прозорците. Не искам да ви гледам парада.

Карлос Контрера, председател на областния комитет на ВМРО в София


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4