Гигов: Отказвам се от футбола!

Президентът на Локомотив (София) Николай Гигов очаквано обяви, че се оттегля от футбола, след като стана ясно, че “железничарите” остават без лиценз за професионалния футбол.

„Лично ми се обади Борислав Михайлов, който в телефонен разговор ми заяви, че Локомотив (София) не може да получи лиценз за новото първенство. Изтъкнатата от него причина беше, че сме изпуснали всички срокове за плащане към НАП. Тук искам да уточня във връзка с вчерашните спекулации, че пред Изпълкома аз поисках отсрочка за евентуално получаване на лиценз в полза на Локомотив (София), а не на някой друг клуб. На два пъти от ЦСКА в последните месец-два искаха от мен да преотстъпя лиценза на клуба в тяхна полза. И два пъти отговорих негативно. Вчера също така не съм подписал нищо за някакви съюзи с Гриша Ганчев, Инджов или прекръстване на Локомотив (София) на ЦСКА. Локомотив (София) остава автентичният клуб“, заяви пред “Гонг” Гигов.

„Оттук-нататък бъдещето е следното – аз категорично повече няма да се занимавам с футбол. И позицията ми пред Изпълкома беше същата – или получаваме пълен лиценз за “А” група, а не частичен, или се оттеглям. Локомотив (София) отива във „В“ група. Сега ще очаквам да се появят кандидати, които имат желание да поемат клуба. Аз ще преотстъпя марката, емблемата и всичко, каквото трябва, без да искам пари. Разбира се, аз имам договори с футболисти от настоящия тим, които мога да трансферирам, но за клуба няма да искам пари“, каза още Николай Гигов.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4