Феновете на ЦСКА и Локо (Сф) бесни от варианта за сливане

ВН публикува без съкращения и без редакторска намеса някои от мненията на представители от фен клубовете им (не можем да сме сигурни, че това са официални изявления, но е сигурно, че тези изявления обединяват голяма част от привържениците на двата клуба) : 

Ето какво заявиха от фенклуба на Локо София: 

НИКОГА ОБЕДИНЕНИЕ С ЦСКА ИЛИ КОЙТО И ДА Е ДРУГ ТИМ!

Привържениците на Локомотив София сме хора с гордост и достойнство. Няма как да е иначе, при положение, че носим традициите на отбора на Котето и Начко, на Спиро Дебърски и Доктор Кох, на стотиците заслужили спортисти на Локомотив, на прочутата локомотивска школа. Нашата гордост, нашата чест, нашето достойнство не ни позволяваха до този момент да вземем отношение към безбройните сюжети, изнесени в медийното пространство, описващи фалити, сливания, придобивания, припознавания и други подобни глупости. През годините, Ние привържениците на Локомотив многократно сме показвали своето отношение към т.нар. акционерно дружество, управлявано от г-н Николайчо Гигов. Отношението ни, към изпразнения от съдържание “ПФК” лесно може да бъде проследено в декларациите, които сме публикували, в скандиранията ни на стадиона, в позициите зад които сме застанали през последните години. Бихме искали да напомним на ръководителите на т.нар. “професионален футболен клуб”, че сме “наблизо” и следим много внимателно случващото се с нашия клуб! Готови сме да извървим пътя до края – дори това да означава Локомотив да не е част от професионалния футбол! Дължим го на поколенията преди нас… тези които не допуснаха беумието ЖСК Славия преди повече от 40 години! Тези които, не се поколебаха да се изправят срещу режима и да отстояват любовта си към Локомотив! Наясно сме, че сега е особено модерно всички да се изкарват дисиденти и да обясняват с превъзбудрен патос, как са псували (на ум) режима, поради дадено сливане или обединение. В тези години, само и единствено привържениците на Локомотив не позволиха отбора им да бъде изкуствено обединен с отбора на Строителни войски – Славия!


Поради ред обстоятелства, ние сме последните, които знаем какво е Локомотив! Наше е задължението и отговорността да го опазим чист и доколкото е възможно неопетен! Тази наша декларация е насочена към всички почитатели на футболната игра в България! Наясно сме, че поради ред причини, подобен текст не е по силите на ръководителите на ПФК, БФС и т.н. абривеатури (възможностите, за което са следните: отицателен кефициент на интелигентност, завишена концентрация на алкохол в кръвта, тотална безхаберност и т.н.). Поради гореизложеното се налага да обобщим в кратък и синтезиран вид: НИКОГА, ПО НИКАКЪВ ПОВОД И НА НИКАКВА ЦЕНА не бихме и няма да приемем обединение/сливане/преименуване и т.н с ЦСКА или който и да било друг клуб! Готови сме да платим цената и нямаме никакво намерение да правим компромиси с принципите и ценностите си! 
Само Ние, само Локо!

Организираните фенове на ЦСКА, обединени под шапката „Фенклуб Сектор Г” излязоха със светкавична декларация по повод появилите се снощи информации, касаещи преименуването на Локомотив (Сф) в ЦСКА.

ИСКАМЕ ДА ГЛЕДАМЕ ЦСКА НА ЧИСТО В А ОКРЪЖНА, А НЕ ЛОКО ИЛИ ЛИТЕКС С ИМЕТО НА ЦСКА В А ГРУПА

Ние, привържениците от активната част на публиката на ЦСКА София,
Ние от Сектор “Г” се обръщаме към г-н Ганчев, г-н Инджов, г-н Гигов и цялата “червена” общност.

Ще бъдем точни, ясни и кратки!

НИЕ НЕ ЖЕЛАЕМ И НЯМА ДА ПРИПОЗНАЕМ КЛУБ, НАРЕЧЕН ЦСКА ОТ ВАС, КОЙТО ЩЕ ЗАЕМЕ МЯСТОТО НА ЛОКОМОТИВ СОФИЯ, ЛИТЕКС ИЛИ КОЙТО И ДА Е ДРУГ ОТБОР В “А” ИЛИ ДРУГА ГРУПА!

НИЕ НЕ ЖЕЛАЕМ НИКАКВИ ПРЕСТРУКТУРИРАНИЯ НА ДРУГИ КЛУБОВЕ, КОИТО ДА БЪДАТ ПРЕКРЪСТЕНИ НА ЦСКА! ТОВА НЕ Е ЦСКА, НЯМА И ДА БЪДЕ! НИКОГА, ПОВТАРЯМЕ, НИКОГА НЯМА ДА ПОДКРЕПИМ ЕДИН ТАКЪВ ТУМОР, КАКЪВТО СЕ ОПИТВАТЕ ДА СЪЗДАДЕТЕ!!!

ЯСНО И КАТЕГОРИЧНО ЗАЯВЯВАМЕ, ЧЕ СМЕ ТВЪРДО ПРОТИВ ПОДОБНИ ДЕЙСТВИЯ И ТВЪРДО ОБЯВЯВАМЕ, ЧЕ СЕКТОР “Г” НЯМА ДА ПРИСЪСТВА НА МАЧОВЕ НА ЛОКОМОТИВ СОФИЯ ИЛИ ЛИТЕКС, ПРЕИМЕНУВАНИ КАТО ЦСКА!

НИЕ НАПРАВИХМЕ СВОЯ ИЗБОР – ЦСКА СОФИЯ НАЧИСТО И ОТНАЧАЛО, ОТ “А” ОКРЪЖНА ГРУПА!

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4