ЦСКА няма да се слива с Литекс, но остава в „А” група без дългове!

Вариантът ЦСКА да се слее с Литекс, вземайки лиценза на „оранжевите”, пропадна окончателно. Това стана ясно, след като “оранжевите” не отказаха участие в Лига Европа.
Въпреки всичко обаче БЛИЦ научи от достоверни източници, че ЦСКА твърдо ще остане в „А” група и то без никакви дългове. Нещо повече – „червените” ще се борят твърдо за шампионската титла през новия сезон.
Веднага изниква въпросът как ще се случи това? „Червените” ще вземат лиценза на друг клуб, който през миналия сезон беше част от елита. Въпросният отбор е от Западна България. Спираме обаче дотук с детайлите.
За финал само уточняваме, че зад целия проект не стои Васил Божков, а друг известен във футболните ни среди бизнесмен, родом от Северна България. Той ще изчисти всички дългове към НАП на въпросния тим, за да му спаси лиценза и да го прехвърли на ЦСКА. Името на отбора обаче засега няма да споменаваме…

„Искаме да успокоим всички фенове на ЦСКА. Тимът ще играе в „А” група без дългове и твърдо ще се бори за шампионската титла, защото през август ще се подсили с много качествени футболисти, привличайки ги от един отбор”, заявиха достоверни източници, по чиято молба не изпадаме в подробности.

Categories: Спорт, Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4