От НАСА признаха: Извънземните съществуват

Чарлз Франк Болдън, администратор в НАСА, призна в дискусионното студио “На горещия стол” на телевизия Sky news,че е твърдо уверен в съществуването на извънземните. Докато Чарлз разказваше за последните постижения на космическата индустрия, 10-годишната Кармен Деарин се включи на живо  в студиото и го попита дали вярва в зелените човечета. “Вярвам, че един ден ще открием други форми на живот, ако не в нашата,то в съседни слънчеви системи.Има толкова много слънчеви системи и галактики. Има стотици планети и сигурно ще открием такава, която да прилича на нашата. Аз вярвам, че там има разумни форми на живот”, отговори й Болдън.

Зрители го засякоха, че кацанията на Луната са фалшиви. “Хора, не само,че настина сме кацнали на Луната, но ви се кълна, че скоро и на Марс ще можем да кацнем. И то докато вие сте още сте в активна възраст”, каза кадърът на НАСА. И в кръга на шегата обясни,че основен недостатък в сегашните мисии към Марс е липсата на тоалетни.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4