Зона за потребителска оценка

Зона за потребителска оценка на заведения и търговски обекти в гр. София – резултатите са базирани на най-голямата платформа за потребителски оценки, която функционира за България; Витоша Нюз не носи отговорност за излъчените конкретни или осреднени оценки на потребителите. За тази цел създадохме ОЦЕНКИ ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ, където екипът ни препоръчва или критикува продукти или услуги, които сме ползвали лично. 

Ресторанти 

Барове и Дискотеки 

Кафенета 

Шопинг 

Спорт

Здраве и красота

Автомобили под наем

Нови автомобили

Авто сервизи 

Хотели

Култура


ОЦЕНКИ ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ – оценки от страна на Витоша Нюз след личното ползване на определени продукти / услуги
Да, повечето от оценките за заведенията са ни положителни, тъй като искаме това, което правим, да има положителна стойност – препоръката към вас! Негативните ни впечатления се изразяват в това, че ние няма да отидем повторно в негативно оценено заведение – което ви съветваме и вас – и подобни обекти няма да намерят място в препоръчваните лично от нас заведения. От друга страна ние знаем колко трудно се гради положителен имидж и колко лесно се срива, знаем че има временни спадове/възходи във всеки бизнес – зависещ от много обективни и субективни причини, затова даваме възможност на всички посочени тук заведения или други търговски обекти, да се свържат с нас на имейл info@vitoshanews.com и да ни поканят на посещение в произволно за нас време, с което ние да се убедим или променим преценката си. 

+

Ресторанти 

Сръбски ресторант Домача Српска кафана “Радо”

София, кв. Западен парк, ул “Сава Михайлов”, до 17 СОУ “Дамян Груев”
тел: 0890 90 46 66

Фейсбук Линк

VN коментар: Едно от местата в София с автентична сръбска кафана обстановка по отношение на обслужване, атмосфера и, разбира се, качество и оригиналност на продукти, напитки и тяхното превръщане в отлични ястия и аперитиви. VN препоръчва това заведение!


Кръчма Македонска среща

София, ул,,Партений Нишавски” 1, тел. 087 933 3094

Фейсбук Линк

Една от малкото кръчми в София, които отлично съчетават непретенциозния, но в същото време традиционен за една кръчма стил, със отличното меню, съдържание и цени! Кухнята е типично българска, въпреки името на заведението или точно поради него… Допълнителен чар дават периферния за центъра район в близост до парк и тихата българска и балканска музика! VN препоръчва това заведение!

Барове и Дискотеки 

Клуб Тифани

София, улица „Иван Денкоглу“ 12
тел: 2 980 5583

Интернет Страница

VN коментар: Дискотека със стил, обновена наскоро и съчетаваща чудесното обслужване, изтънчения интериор, чудесното местоположение и хубавата музика – разбира се – за последното винаги може още малко. Ако искате да заложите на купона и на не толкова снобарска нощна атмосфера, това е едно от местата. VN препоръчва това заведение!

Ресторант Лозата

Кафенета 

Сладкарници Неделя – оценка предстои 

Българската сладкарница на Витоша – оценка предстои 

Шопинг 

Спорт

Здраве и красота

Магазин за здравословно хранене в Студентски град – оценка предстои 

Автомобили под наем

Нови автомобили

Авто сервизи

Автосервиз Бъкстон – оценка предстои 

Хотели

Хотел Хемус – оценка предстои 

Култура

Бирария Але Хау на улица „Хр. Белчев“ –  едно от заведенията с най-лошо обслужване в България. Персоналът е нелюбезен и изгграден от непрофесионалисти. На два пъти си тръгнах вбесен от там. Още от вратата първият път ме посрещнаха, че всички места били резервирани!!! А истината е, че беше полупразно. На въпроса ми: „Кога ще дойдат гостите“, ми итговориха троснато: „След един час“. Не че аз имах намерение да седя цял час там , но нищо не им пречеше да ни настатян поне докато дойдат гостити.
Вторият път още от вратата ни обявиха: Ако сте без консумация на кухнята, място има само на бара“. Е, при такова отношение как да стоиш там?! С една дума: „Але Хаус“ не е вашето място, поне докато не сменят или персонала, или управителя. Сигурно такава им е политиката – да гонят своите клиенти!


Автосервиз Ескон – оценка предстои 

Кино Влайкова – оценка предстои 

Бар Флай – оценка предстои 

Categories: Гурме

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4

Comments

 1. crown berkey water filter australia
  crown berkey water filter australia 5 май, 2021, 13:23

  How Does Berkey Water Filter Work? A number of methodologies are used to produce the
  Black Berkey purification elements. These pores are so small that they produce what
  we confer with as a “Tortuous Path” that pathogenic micro organism,
  cysts, parasites, herbicides, pesticides, organic solvents, VOC’s, detergents, cloudiness, silt,
  sediment and sedimentary minerals, foul tastes and odors should travel by means of.
  Not all water filters have been tested to the extreme measures that Berkey Water Programs have.
  At one half per million (1 ppm) the lead contamination stage
  is about 67 times more contaminated than the EPA Lead Motion Level.

  The first line of defense is that Berkey purification components are composed
  of a proprietary formulation of greater than six different
  media varieties, all constructed into a really compact matrix
  containing tens of millions of microscopic pores. To see what would occur in an unfortunate
  real-world disaster state of affairs, Berkey Water Techniques contracted a lab to set the pre-filtered
  water focus of lead at the excessive contamination stage of one part per million (ppm)- the identical lead concentrations that had been reported at some residences in Flint.

Write a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/functions/filters.php on line 199

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/functions/filters.php on line 200
<