Зона за потребителска оценка

Зона за потребителска оценка на заведения и търговски обекти в гр. София – резултатите са базирани на най-голямата платформа за потребителски оценки, която функционира за България; Витоша Нюз не носи отговорност за излъчените конкретни или осреднени оценки на потребителите. За тази цел създадохме ОЦЕНКИ ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ, където екипът ни препоръчва или критикува продукти или услуги, които сме ползвали лично. 

Ресторанти 

Барове и Дискотеки 

Кафенета 

Шопинг 

Спорт

Здраве и красота

Автомобили под наем

Нови автомобили

Авто сервизи 

Хотели

Култура


ОЦЕНКИ ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ – оценки от страна на Витоша Нюз след личното ползване на определени продукти / услуги
Да, повечето от оценките за заведенията са ни положителни, тъй като искаме това, което правим, да има положителна стойност – препоръката към вас! Негативните ни впечатления се изразяват в това, че ние няма да отидем повторно в негативно оценено заведение – което ви съветваме и вас – и подобни обекти няма да намерят място в препоръчваните лично от нас заведения. От друга страна ние знаем колко трудно се гради положителен имидж и колко лесно се срива, знаем че има временни спадове/възходи във всеки бизнес – зависещ от много обективни и субективни причини, затова даваме възможност на всички посочени тук заведения или други търговски обекти, да се свържат с нас на имейл info@vitoshanews.com и да ни поканят на посещение в произволно за нас време, с което ние да се убедим или променим преценката си. 

+

Ресторанти 

Сръбски ресторант Домача Српска кафана “Радо”

София, кв. Западен парк, ул “Сава Михайлов”, до 17 СОУ “Дамян Груев”
тел: 0890 90 46 66

Фейсбук Линк

VN коментар: Едно от местата в София с автентична сръбска кафана обстановка по отношение на обслужване, атмосфера и, разбира се, качество и оригиналност на продукти, напитки и тяхното превръщане в отлични ястия и аперитиви. VN препоръчва това заведение!


Кръчма Македонска среща

София, ул,,Партений Нишавски” 1, тел. 087 933 3094

Фейсбук Линк

Една от малкото кръчми в София, които отлично съчетават непретенциозния, но в същото време традиционен за една кръчма стил, със отличното меню, съдържание и цени! Кухнята е типично българска, въпреки името на заведението или точно поради него… Допълнителен чар дават периферния за центъра район в близост до парк и тихата българска и балканска музика! VN препоръчва това заведение!

Барове и Дискотеки 

Клуб Тифани

София, улица „Иван Денкоглу“ 12
тел: 2 980 5583

Интернет Страница

VN коментар: Дискотека със стил, обновена наскоро и съчетаваща чудесното обслужване, изтънчения интериор, чудесното местоположение и хубавата музика – разбира се – за последното винаги може още малко. Ако искате да заложите на купона и на не толкова снобарска нощна атмосфера, това е едно от местата. VN препоръчва това заведение!

Ресторант Лозата

Кафенета 

Сладкарници Неделя – оценка предстои 

Българската сладкарница на Витоша – оценка предстои 

Шопинг 

Спорт

Здраве и красота

Магазин за здравословно хранене в Студентски град – оценка предстои 

Автомобили под наем

Нови автомобили

Авто сервизи

Автосервиз Бъкстон – оценка предстои 

Хотели

Хотел Хемус – оценка предстои 

Култура

Бирария Але Хау на улица „Хр. Белчев“ –  едно от заведенията с най-лошо обслужване в България. Персоналът е нелюбезен и изгграден от непрофесионалисти. На два пъти си тръгнах вбесен от там. Още от вратата първият път ме посрещнаха, че всички места били резервирани!!! А истината е, че беше полупразно. На въпроса ми: „Кога ще дойдат гостите“, ми итговориха троснато: „След един час“. Не че аз имах намерение да седя цял час там , но нищо не им пречеше да ни настатян поне докато дойдат гостити.
Вторият път още от вратата ни обявиха: Ако сте без консумация на кухнята, място има само на бара“. Е, при такова отношение как да стоиш там?! С една дума: „Але Хаус“ не е вашето място, поне докато не сменят или персонала, или управителя. Сигурно такава им е политиката – да гонят своите клиенти!


Автосервиз Ескон – оценка предстои 

Кино Влайкова – оценка предстои 

Бар Флай – оценка предстои 

Categories: Гурме

Write a Comment

<