Костинброд продължава с ударната селекция, привлече топголмайстор и бивш национал!

Костинброд продължава с ударната селекция, привлече топголмайстор и бивш национал!

Ръководството на четвъртодивизионния Костинброд продължава със силната селекция! Тимът от ОФГ – Запад направи два звездни трансфера.

В тима вече са Цветан Генков и Румен Трифонов, научи vitoshanews.com.
Нападателят вече е на 36 години и не е играл официален мач от доста време насам. Генков остави ярка в България с изявите си за Локомотив (София). През 2007 г. той стана и голмайстор №1 на „А“ грлупа с 27 попадения. После беше продаден на руския гранд Динамо (Москва) за 2,5 милиона евро. Игра и полския Висла (Краков), Левски, турския Денизлиспор и Окжетпес (Кокшетау). Цецо има и 18 мача в националния отбор.

Освен 36-годишният Генков в тима на Костинброд ще рита и 35-годишният Румен Трифонов. Защитникът е от Козлодуй. В кариерата си се е подвизавал в ЦСКА, Конелиано, Вихрен, Миньор (Перник), Черноморец (Бургас), Локо (Сф), полския Медж (Легница), Септември (София), Спартак (Плевен) и Монтана.

С тези два трансфера бившите футболисти на Локо (Сф) в тима от Костинброд стават четирима. Тук са вече Калоян Караджинов и Дарко Савич, за което първи информира vitoshanews.com.

Старши треньор на Костинброд е Георги Славчев.

Красимир МИТОВ