Blorange day – спортно откриване на 2020

Blorange day – спортно откриване на 2020

На 12.01.2020 г. Сдружение Фуутура организира втория си спортен фестивал под името Blorange day – спортни събития с масов и състезателен характер,  безплатни за всички участници, а също и с благотворителна цел. Целта на организаторите е това да стане все по-мащабно отворено спортно събитие, което да приобщава все повече хора към спорта, активния и здравословен начин на живот, социалната ангажираност (чрез активно участие, доброволчество ) и др. Освен различните отворени спортни дейности и атрактивните награди, постепенно ще се включват и нови неща във фестивала – като кратки семинарни дейности, тематични информационни кампании и др.

Най-добре представили се и награди от състезателното събитие по тенис на маса този път взеха: Отличителни медали за ТОП 3 – Михаил Михайлов, Петър Тодоров и Пенчо Костов, а по 1 плик с по 4 тренировъчни топки имаше за всички участници.

Тенисът на корт също има своите първи шампиони и това са Тихомир Желев и Александър Димитров

 
Всички участници от двата спорта участваха в жребий за ваучери и карти с отстъпки

Вижте обзора на първия Blorange day, както и останалите спортни прояви през годината ТУК http://footura.com/index.php/vipclub/

Очаквайте следващото издание на Footura Blorange day на 09.02.2020 година!

Categories: Uncategorized