Ново улично и парково осветление в ж.к. „Толстой“

Ново улично и парково осветление в ж.к. „Толстой“

Ново улично и парково осветление беше изпълнено в жк „Толстой“ по проект на район „Надежда“ в карето между улиците „Ген. Никола Жеков“, „Йордан Хаджиконстантинов – Джинот“, ул. „Република“ и бул. „Рожен“.

Премахнати са 60 амортизирани стълба за осветление и са поставени нови 140 стълба с лед лампи, нова кабелна мрежа и ел. табла. Очаква се сметките за ток от уличното осветление в това каре да паднат с 50%.
Зам.-кметът на София Дончо Барбалов, зам.-кметът на район „Надежда“ Анелия Георгиева и главният инженер на района Спас Спасов днес провериха на място изпълнението на проекта.


В тази част на комплекса са разположени над 60 жилищни кооперации и сгради, детска градина №137 „Калина Малина“ и 54 Средно училище „Св. Иван Рилски“. Освен за обновяване на уличното осветление в квартала, Столична община е осигурила средства и за ремонт на тротоарите около училището, който трябва да се изпълни през следващите седмици.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoshan/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4