„Unify“ и „CBI“ с важни победи в ИТ лигата

„Unify“ и „CBI“ с важни победи в ИТ лигата

„CSC“ отстъпи пред „Unify“ с 1:3 в двубой от „Accedia“ Лига 1. Руслан Богданов откри за символичните гости след четвърт час игра, а Мирослав Станелов покачи на 0:2 малко по-късно. Георги Коцев върна CSC в мача с гола си в 26-ата минута. Интригата остана жива почти до последния съдийски сигнал, преди отново Богданов да реши всичко с втория си гол и да оформи крайното 1:3.

КЛАСИРАНЕТО – ТУК!

В Upnetix Лига 1 „Progress“ пречупи съпротивата на „Ingram micro master cloud“ с 4:3. Успехът беше изкован с голове буквално в последните секунди на срещата, когато Марио Митков беше точен.

Всичко започна отлично за тима на „Progress“, който поведе с 3:0още до 13-ата минута след дубъл на Преслав Стоянов и едно попадение на Дилян Трайков. Последва обаче отпускане в редиците им и това беше използвано от съперника. Кристиян Любомиров намали на 3:1 секунди преди почивката. Второто полувреме беше равностойно. Иван Бухов покачи на 4:1 в 47-ата минута, а Бранимир Загорски се разписа за 4:2.

Последваха неспирни атаки на „IMMC“ в опит да върнат интригата. Все пак последната дума в мача имаше Митков, разписал за за крайното 4:3.

Proxiad пък разгроми Kostal с 6:1 в отложена среща. Андрей Русев – 2, Сашо Йовчев – 2, Филип Мехтеров и Пламен Кръстев се отчетоха с голове за победителите.

„Cobuilder international“ срази „Nemetschek“ с 5:3. Теодор Стаменов – 2, Никола Николов – 2, и Ивайло Кирилов опънаха мрежата. С хеттрик за „Nemetschek“ се отличи Морети Георгиев.

КЛАСИРАНЕТО – ТУК!