Огнеборци гостуваха на 38-а детска градина (СНИМКИ)

Огнеборци гостуваха на 38-а детска градина (СНИМКИ)

Екип на 2 Районна служба по Пожарна безопасност гостува в 38 ДГ “Дора Габе”. Откритият урок акцентира на поведението на децата по време на аварийни ситуации.

About Author