Фуутура с кампания за развитие на масовия спорт със социална кауза

Спортна Благотворителна Лига съществува от началото на 2017 година – с основна цел да събира чрез различни кампании, дейности и благотворителни спортни турнири средства, които са използвани по два основни начина:
1. Директна подкрепа и дарения на хора в нужда и за важни обществени каузи
2. Насърчаване развитието на модела Спорт с кауза – като се даряват суми и административно-експертен ресурс за организиране на благотворителни спортни турнири в цяла България, както и се да се подпомагат каузите зад тях.

Ние вярваме, че социалната справедливост е белег на най-развитите общества и работим за това чрез развитието на най-добрите практики от нашата сфера на дейност, казват от Сдружението.

Фуутура благотворителна лига има две основни цели:
– активизиране към спорт на различни социални групи в обществото в цялата страна;
– изграждане на ефективен механизъм за подкрепа на социално-значими или индивидуални каузи в различни части на България.

Спортът и физическата активност са необходими не само за здравето, но и реална социална алтернатива за предотвратяване социално изключване, агресия, липса на толерантност. 

Ето и най-общо предложението на Фуутура за подпомагане на организирано от частно лице или организация благотворително спортно събитие на територията на цяла България:

1. Организирай събитие с благотворителна цел през 2018 г.

2. Покани Фуутура за партньор и ни изпрати възможно най-много информация за събитието, каузата, видът/овете спорт, мястото и датата на провеждане, участниците и партньорите.

Сдружението може да съдейства със следните ресурси:

– Директно включване в поцесите на подготовка и провеждане на събитието

– Административно-документално водене на събитието

– Награден фонд

– Подкрепа за намирането на спонсор / рекламен партньор

– Разпространение и промотиране на събитието сред нашите членове и приятели – чрез социалните мрежи, страницата на Фуутура (www.footura.com) и др.

– Дарение в размер на 100 – 150 лв. за избраната кауза.

Единственото условие на Сдружение Фуутура е минимум 70 % от приходите от спортното събитие да са предназначени за обявената благотворителна кауза.

Вижте повече ТУК – http://footura.com/index.php/2015/10/07/sportna-blagotvoritelna-liga/

Също така вече всеки може да подкрепи тази идея на Сдружение Фуутура чрез ДМС номер 17 777 и с еднократен или месечен дарителски СМС на стойност 1 лв и текст DMS Sport. Можете да подкрепите и директно чрез банков трансфер, paypal, easypay, Cashterminal и др.: Вижте всички начини тук – http://bit.ly/2hFB2pb

 

Categories: Спорт