Родни национали учат за треньори, Неделев също става студент от есента

Родни национали учат за треньори, Неделев също става студент от есента

Двама от футболните ни национали учат за треньори. Става въпрос за защитника на Левски Димитър Пиргов и брат му Илко, който е вратар на Верея (СтЗ).  Двамата завършват втори курс ЮЗУ „Неофит Рилски“ в Благоевград, където са приети в нововъведената специалност „Треньор по вид спорт“. След дипломирането си Пиргови ще притежават и треньорски лиценз „Б“.

Лекции заедно с тях слуша и бранителят на Ботев (Пд) Цветомир Панов, който преди дни получи за първи път повиквателна от селекционера на „лъвовете“ Петър Хубчев. Там учат и халфът на Славия Емил Мартинов и ексиграчът на „белите“ Борис Мидилев.

На студентските банки в Благоевград седят и други популярни имена от близкото минало като героите от САЩ ’94 Емил Костадинов и Петър Михтарски, административният директор на Ботев (Пд) Асен Караславов, скаутът в ЦСКА Велизар Димитров, както и вратарят на Славия Георги Петков.

От есента техни колеги ще станат още звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев, капитанът на „канарчетата“ Лъчезар Балтанов, както и вратарите Георги Георгиев и Мартин Димитров, научи „Витоша Нюз“.

Милен ДИМИТРОВ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoshan/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4