Левскарите с уникален нов дом (СНИМКИ)

От ръководството на Левски решиха да покажат на общественността снимки с визията на строящия се Сектор А на стадион „Георги Аспарухов“. От фотосите се вижда, че съоръжението ще бъде най-модерното от такъв тип в България и е по образец на световните тендеции . Впечатление прави интериорния му дизайн, както и вида на фасадата на сектора.

Ето и съобщението към феновете, което е публикувано:

„Уважаеми фенове, даваме ви възможност да се запознаете с визията на строящия се в момента сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“. В снимковия материал е изложен проектът за интериорния дизайн на съоръжението, както и вида на фасадата, която ще посреща всеки един привърженик на мач на любимия отбор.

Може да надникнете в новия дом на левскарите и да видите подстъпите към ВИП входовете, визията на Sky boх-овете, както и стълбищните пространства, които отвеждат до тях и ресторанта, който ще се помещава в сектора“.

Сини 1Сини 2Сини 3Сини 4Сини 5Сини 6

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoshan/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4