Войната Венци Стефанов – Левски продължава

Словесната война между боса на Славия Венци Стефанов и шефовете на Левски в лицето на Николай Иванов и Георги Иванов-Гонзо продължава с пълна сила. Днес президентът на „белите” даде пресконференция, на която отново атакува „сините”.

“Кой е този Николай Иванов? А, този от пътната сигнализация. Има право човекът – щом иска. Но да не се заблуждава, това не е конгрес на ГЕРБ, ще е малко по-различно”, каза Стефанов по повод искането на шефовете на Левски за извънреден конгрес на БФС.

“Има хора, които не можеш да ги задължиш под строй да пускат еди какво си. Има хора, които мислят. Едно време имаше едни брокери, които станаха четвърти в света, бяха приготвили подаръци, спане. С Лафчис и други хора ги оборихме на конгреса и хората избраха Славков.

Хората да се замислят, ще застанат ли зад един клуб, който му наливат 6,5 млн. за половин година. Има ли друг клуб, който е с бюджет 13 млн. на година. То бива, бива изобилие, но чак пък толкова. Такава плодородна година… Хората не са глупаци. Отворете си езичетата, не е толкова страшно. Няма да ви бесят, а и да ни бесят…”, продължи Венци Стефанов.

“Другарят от пътна сигнализация каза, че съм се изразявал махленски. Да, аз съм израснал в Овча купел. Мога да се изразявам махленски, но мога да казвам “хляб и “мляко”. Изразявам се махленски, когато ме правят на глупак. Казвам го: “Аз не се страхувам от нищо”. Да, в Славия имаме затруднения, но не дължим пари никъде. Комедиен актьор ли съм, балетмайстор ли съм, но не си надскачаме боя иначе ще стане като при ЦСКА. Олеле и после искаме във Висшата лига.

Разберете ме правилно – нямам нищо против Левски и привържениците. Тези, заблудените, които ме псуват. Аз съм против това – за едни майка, а за други – мащеха”, поясни босът на “белите”.

“Продължавам да уважавам Георги Иванов. Както виждате, не се обръщам към него с прозвището му. Да бъдеш комедиен актьор е висше изкуство. За да станеш комедиен актьор, трябва много да учиш. Разликата между него и мен са многото прочетени от мен книги. Все пак го считам за приятел, дано успее да постигне нещата, които не успя предния път”, завърши Венци Стефанов./БЛИЦ

Categories: Футбол