Витоша (Бистрица) с нов треньор

Витоша (Бистрица) има ново попълнение в треньорския екип. Наставник на вратарите вече ще бъде Борислав Драгомиров. 46-годишният специалист досега работеше в Сливнишки герой. В Сливница Лукчето игра първо 4 сезона като вратар, а после още 5 беше помощник-треньор на третодивизионния тим. Бил е асистент на Петър Малинов, Красимир Трайков, Венци Рангелов.

„Сливнишки герой винаги ще ми остане в сърцето, както и хората от Сливница. Така го чувствам, но идва един момент, когато човек трябва да промени нещо в живота си, за да тръгне напред. Благодарен съм на всички колеги. Искам специално да благодаря на Венци Рангелов и на Пепи Малинов, които в най трудният момент за мен ми протегнаха ръка и ме взеха в отбора. Но, както казах по-горе – усещам, че ми трябва промяна, заяви Драгомиров пред „Витоша Нюз”. – Благодаря и на Биската Тодоров, на Роко, на Доки… всички тези хора ще останат в съзнанието ми и винаги ще ги уважавам. Искам да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на Сливнишки герой.

В Бистрица също имам много приятели. Харесват ми идеите и начинът, по който се развива клубът и затова приех предложението от Витоша.”

Старши треньор на Витоша остава Костадин Ангелов – Лаптопа. В щаба е и Борислав Георгиев – Бобъра. Тимът е на второ място в Югозападната „В” група с 40 точки. Лидерът ЦСКА е недостижим с 48 т.

Бистричани утре започват зимната си подготовка.

Categories: Футбол