Левски подписва с Нар, изгони Мисяк

„Левски” се разбра с ганаеца Франсис Нар и утре той ще подпише договор с клуба. Това обяви спортният директор на „сините” Георги Иванов след днешното Общо събрание на Управителния съвет на клуба. Нар пристигна днес в офисите на „Герена” и всичко между двете страни е уточнено.

В понеделник „Левски” ще подпише договори с още трима нови футболисти, допълни Гонзо. Най-вероятно едно от новите попълнения ще бъде националният защитник Александър Александров.

„Франсис Нар ще подпише утре договор с „Левски”. Той пристигна днес, премина част от медицинските изследвания, утре ще мине останалите и ще парафира за 3 години”, сподели Иванов.

Левски“ ще трябва да плати трансферна сума на Баник (Острава) за 21-годишното крило. Нар има договор за още година и половина с чешкия тим. Очаква се Франсис Нар да бъде първото ново попълнение на „Левски“ през тази зима. През този сезон ганаецът има 15 мача и 3 гола за Баник (Острава).

Юношата на „Левски” Владислав Мисяк се раздели официално с клуба. 20-годишният талант има 17 мача за “сините” и 1 гол.

„В понеделник ще подпишем евентуално с още трима нови. Очаквайте и българи, и чужденци. В напреднали преговори сме. Работим по селекцията, но почивните дни я забавиха малко. Стойчо Стоев трябва да бъде спокоен за селекцията. Всичко по нея върви. Аз също съм спокоен. Ще имаме на разположение добър отбор”, допълни оптимистично Гонзо.

 

 

Categories: Футбол