Бенитес изпрати затрогващо писмо до Реал (Мадрид)

Рафаел Бенитес се прояви като джентълмен броени часове, след като беше уволнен от Реал (Мадрид). Бившият треньор на „белия балет” наруши своето мълчание, благодари на клуба и пожела успех на Зинедин Зидан, който го замени на поста.

Той бе освободен в понеделник след седем доста тежки месеца на “Сантяго Бернабеу”. Рафа публикува своето писмо в личния си сайт.

“Сега, когато вече не съм треньор на Реал (Мадрид), бих искал да използвам тази възможност, за да се сбогувам с всички хора от всички нива в клуба. Благодаря на всички – от Съвета на директорите, изпълнителните директори и работниците, както и на всички фенове. За мен бе чест и привилегия да водя този велик клуб в който съм израснал като човек и треньор от най-ниските нива чак до първия отбор.

Като мадритист от Мадрид, който е пропит с традициите и ценностите на тази институция, която аз научих в стария спортен град Кастелана, искам да кажа, че за мен бе чест да защитавам цветовете на Реал.

Искам да пожелая късмет на Зинедин Зидан и неговия екип. Пожелавам на всички треньори и играчи на Валдебебас и “Бернабеу” всичко най-добро и късмет. С цялото ми уважение и благодарност. Само Реал и нищо друго!”, написа Бенитес.

Categories: Футбол