Deep Zone подаряват новата си песен за Коледа

Deep Zone подаряват новата си песен за Коледа

„Маски долу“ вече се радва на голям интерес от почитателите

По време на живото предаване на X Factor миналата седмица се състоя премиерата на дългоочаквана нова песен на Deep Zone, която носи провокативното заглавие “Маски долу”.

Официалният видеоклип се очаква да излезе в средата на месец януари и групата обещава да поднесе на почитателите нещо много специално и красиво. „Маски долу“ ще има няколко клубни варианти, както и версия на английски език, която носи заглавието “Gimme I want It” и е поредната тяхна песен, която ще бъде завъртяна и извън България.

С наближаващите празници групата реши да подари най-новата си песен “Маски долу” като я предоставя за свободно изтегляне в перфектно качество. Това може да се случи от официалния им сайт http://www.deepzoneproject.com или от страницата им във Фейсбук.

“Хората така или иначе си теглят свободно музика от интернет или я свалят от видеоклиповете и затова решихме да ги улесним като им я предоставим директно ние, но в хубаво качество. Скоро ще пуснем и оригиналния инструментал, така че хората да могат да си я пеят и на караоке партита, както и в домашни условия. Все пак ако някои иска да си купи още наша музика може да ни намери в iTunes или да си поръча последния ни издаден албум “Няма Не” с директна доставка до вратата на дома си“, споделя Дидо.

На Нова година Deep Zone ще имат две участия в хитови столични заведения, които вече са обявени във Фейсбук страницата им.

Categories: Столица

About Author