Футболисти ритат в подкрепа на малката Алекс

Благотворителният турнир е на 19 декември в София

Българска асоциация по миниФутбол (БАМФ), сайтът “Витоша нюз” и сдружение “Фуутура” организират благотворителен футболен турнир на 19.12.2015 г. (събота) В ПОДКРЕПА НА АЛЕКС. 9-годишната Алекс Георгиева Георгиева страда от тежко заболяване. Случаи като нейният са едва три в България. Детето се нуждае от специфични и всекидневни грижи. Те включват комплекс от услуги при хора с трайни увреждания и затруднения при активното им социално включване и в ежедневното обслужване.

Банкова сметка Societe generale ЕКСПРЕСБАНК

BG98ТТВВ94001521048638

BG ТТВВ9400

BG ТТВВ9400

Име на клиент: Ева Александрова Попова

ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ

Ще участват отбори от СРГ София (А окръжна), отбори от първенствата и турнири по минифутбол в град София, специално сформирани приятелски и фирмени отбори, детско-юношеския отбор на ДДЛРГ Доганово и др. Записването е отворено и за нови отбори. Всички участници могат да донесат употребявани футболни и спортни екипи, топки и други пособия, с които да зарадваме децата от ДДЛРГ Доганово!

Таксата за участие, която ще бъде събирана от отборите, ще бъде преведена за лечението на детето. Събираме по 100 лв. на отбор или по 10 лв. на човек – на място.

Форматът на турнира ще включва мачове в групи и елиминации.

Местоположение: Баухаус Арена, БАМФ

За записване: 0887 883980
info@footura.com