Скандален нов клип на Гери-Никол и Криско (ВИДЕО)

Начинаещата певица Гери-Никол успя да скандализира с видеото на новата си песен – “Момиче като мен”. Във клипа тя показва доста разкрепостеност и разголеност, което предизвика реакцията на Отдела за закрила на детето, тъй като певицата е всъщност на … 17 години. Това е второ съвместно парче между Гери-Никол и Криско след “Ела и си вземи” и ново скандално участие на Криско – след дуетните му рими с Мария Илиева “как се мяташ и как се бараш”.  

Държавната агенция за закрила на детето ще поиска СЕМ да спре излъчването на клипа на песента “Момиче като мен” – мотивът: защита на децата от вредно или неблагоприятно за тяхното развитие медийно съдържание, съобщава в. “Труд”.

Институцията ще сезира и Горещата линия за безопасен интернет, се казва в становище на ДАЗД до всекидневника, откъдето потърсили позицията им заради вълната обидни и негативни коментари, залели социалните мрежи, включително “Фейсбук” страницата на Гери-Никол.

Показването на сцени, в които дете е обект на сексуално желание е неприемливо и не следва да бъде толерирано, независимо от родителското съгласие, са категорични в агенцията. Според нейните експерти естеството на песента и провокативното й визуално представяне може да въздействат негативно не само върху конкретния изпълнител, но и върху децата, които гледат клипа.

За сметка на очертаващите се проблеми, видеото към “Момиче като мен” регистрира рекордна гледаемост с над 1 млн. прегледа само за три дни, като интерес е регистриран и от съседните ни държави.