На Григор Димитров не му пука за България!

На Григор Димитров не му пука за България!

Бившият национал за Купа “Дейвис“ Радослав Лукаев стана поредният специалист, който остро разкритикува решението на Григор Димитров да не играе за България.

Както е известно капитанът на тима ни в отборния шампионат Тодор Енев разкри, че Димитров е участвал в предишни мачове на България само, за да може да получи квота за Олимпийските игри през 2016-а.

“Истината за Григор Димитров е, че не го интересува България. Неговият интерес е да изиграе един път в годината Купа “Дейвис“, за да участва в Олимпиатада през 2016. Самият той говори, че България било всичко за него, но тези които го познаваме, знаем че не е така.

Вчера той се снима как се забавлява без дори да го интересува. Малко хора могат да поддържат връзка с него по телефон, защото той самият не си го дава на никой, за да не го притеснявали.

По никакъв начин той не се опита да вдъхне доверие на момчета, а напротив – с неговото поведение и държание към отбора, показва едно безразличие. Дори когато е с тях.
Играем ли за България трябва да сме обединени и да играем със сърцата си. Преди 10 г. бяхме едннни в добро и лошо. А сега Григор ни пречи. Изразявам се така, без да навлизам в подробности И накрая ще кажа, че през същия уикенд всички тенисисти от Топ 10 играха за националните си отбори. Дори Рафаел Надал игра за оставане в първа група с играч от извън топ 1000″, написа Лукаев в личния си профил в социалната мрежа. Понастоящем той е треньор в школата на Ник Болетиери.

About Author