Пореден благотворителен турнир по футбол и други възможности за спорт

Нашите партньори от Сдружение за развитие на спорта и спортната култура Фуутура организират пореден благотворителен футболен турнир в подкрепа на млад човек в нужда. Този път турнира е в подкрепа на Ива – на 15 години от с. Кокаляне – блъсната на пешеходна пътека в района на Кокалянско ханче. След инцидента, Ивето изпада в кома. Необходима е спешна „активна рехабилитация“, а след това специалистите ще преценят как и къде да продължи лечението и възстановяването… Турнирът ще се проведе следващата събота, 22.08 на едни от най-популярните игрища в гр. София. Повече за събитието можете да прочете тук. Освен събраните пари от благотворителния турнир, Сдружение Фуутура дарява още 900 лв. за лечението на момичето чрез платформата на Ятото.

До края на месеца предстоят още два турнира в календара на Фуутура – традиционните летни турнири по тенис и тенис на маса.

Любителите на най-аристократичния спорт – тениса – ще могат да покажат своите качества и да се състезават за купите на Фуутура на 23.08. неделя, с начален час 09:00 часа – повече за събитието и начините за записване.

11822614_10206203005329940_2634147419685794476_n - Copy

Една седмица по-късно – на 30.08. – ще закрием “горещите” турнири с турнир по тенис на маса в центъра на София. Като отново ще има уникални условия и схема за участие – всеки отбор ще се състои от двама души, а всеки мач ще се състои от общо три срещи – индивидуален двубой между първата ракета от единия отбор срещу първата ракета от другия, индивидуален двубой между вторите ракети на двата отбора и отборен двубой по двойки. Схемата на турнира ще се определи спрямо броя записани, но със сигурност отборът Ви ще изиграе минимум два мача. Повече за турнира по тенис на маса!

klub tenis na masa footura